Reprezinta unul dintre domeniile principale de activitate ale Quantum Group, domeniu in care dispunem de o capacitate marita de productie si linii moderne de uzinare.

Investitiile facute au permis marirea capacitatii de productie pastrand calitatea reperelor uzinate, la preturi competitive atat la nivel local cat si national.

 

Dispunand de o baza de productie care se desfasoara pe 80.000 mp, din care din care 30.000 mp alocati doar activitatii de productie structura metalica (10.000 mp hale si 20.000 mp platforme betonate si conexe), putem afirma ca suntem un producator de referinta la nivel local si unul important la nivel national.

 

Cu utilaje de ultima generatie, agregate in flux optimizat si echilibrat, dispunem de o capacitate de productie de 500 tone pe luna.

 

Produsele metalice care rezulta sunt de orice fel, dimensiune, domeniu de aplicabilitate, atat europrofile cat si table sudate de orice grosimi, care includ operatii de debitare, alezare, filetare, gaurire, roluire, ghilotinare, indoire, presare, sablare, vopsire etc.


 

Suntem printre putinii producatori nationali si mai ales regionali care dispun de o linie automata de sablare cu alice metalice, vopsitorie si uscatorie avand un control automat al conditiilor interioare. Aceasta linie reprezinta o investie semnificativa care garanteaza rezistenta anticoroziva a structurilor, indiferent de anotimpul in care sunt produse.

Calitatea produselor noastre este confirmata atat de clientii din portofoliu cat si de certificarile si premiile obtinute in timp, de societate si de angajatii nostri.

 

Un avantaj major pe care il detinem fata de competitori este faptul ca dispunem de birou propriu de proiectare care asigura proiectarea elemenetelor metalice angrenate in diverse industrii sau constructii.

 

Acelasi birou de proiectare asigura si interfata dintre proiect si procesul de uzinare care se face automatizat pe baza exporturilor din softuri specializate (CAD/3D) ce asigura si optimizarea materialelor pentru un consum minim.

 

Managementul de proiect in cadrul uzinarii (prioritizarea elemenetelor) se agregheaza cu project managementul din santiere sau ale beneficiarilor prin intermediul softurilor din domeniu (Primavera – Oracle, Charisma, Steel Management etc), putand urmari oricand stadiul proiectului, optimizarea la nivel de fabrica, management de transport al reperelor, rapoartea catre beneficiari etc.

 

Uzinarea de structura metalica nu inseamna doar operatii de debitare si sudura asa cum multi limiteaza acest domeniu, ci este un cumul de factori si operatii care sunt mult mai complexe si care merg atat in aval cat si amonte in tot procesul unui proiect. Quantum Construct ofera tot acest pachet integrat.